МУЛТИПАРКИНГ MULTIPARKING
НАШИТЕ КЛИЕНТИ ГОВОРЯТ
ГРАДИМ ДОВЕРИЕ

Ние вярваме в дълготрайните връзки със своите клиенти. Знаем, че доброто партньорство е предпоставка за успешен бизнес. Отворени сме за бизнес идеи и приветстваме нови партньори. Затова се радваме и на добритите думи за нас. Ето част от тях:

РЕФЕРЕНЦИИ

Ивайло Касабов, Варна
Фирма ДОЙЧЕ ПАРК е наш партньор от 2017 година и е доставил и монтирал паркинг системите ни логистичните ни центрове в България. Професионализмът на екипа от специалисти и съвременното техническо оборудване допринасят за стриктното спазване на поставените срокове и договорни задължения.
Станислав Германов, Варна
Давам настоящата референция на фирма ДОЙЧЕ ПАРК във връзка с ползотворната работа между двете фирми. В последните години фирмата е доставила и изградила успешно паркинг системи в няколко в жилищните и два в офисните сгради на фирмата. Системите са автоматизирани, безшумни и със съвременен дизайн и визия. Препоръчвам фирмата като коректен партньор.
Генади Ясенов, Пловдив
Фирма ДОЙЧЕ ПАРК е монтирала паркинг плаца в целия ни хотелен комплекс и е поела отговорността за сервизното му обслужване. Фирмата е наш бизнес партньор от 2015 г. Изключително сме доволни от нея!