МУЛТИПАРКИНГ MULTIPARKING
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
1

ИЗГРАЖДАНЕ НА ПАРКИНГ СИСТЕМИ

  • ДОЙЧЕ ПАРК разполага с пълен капацитет за изграждане на всякакви системи за паркиране, приложими в пълния спектър на тази индустрия. Нашите системи са гъвкави и те могат да бъдат инсталирани в нови или съществуващи сгради като жилища, хотели, търговски центрове, библиотеки и различни други обществени или частни места.
2

СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НА ПАРКИНГ СИСТЕМИ

  • Поддържането на паркинг системите в най-доброто им работно състояние изисква редовно сервизиране и висококачествени ремонти, ако са необходи. Нашата гъвкава услуга удължава жизнезия цикъл на вашата система, като същевременно гарантира нейната безопасност.
3

ИНВЕСТИРАНЕ И МОНИТОРИНГ

  • Ние се гордеем да Ви информираме, че фирма ДОЙЧЕ ПАРК е официален представител на световния, немски лидер в производството на високо технологични паркинг системи SWISS PARK GmbH. Затова дори да сте на етап проектиране, се свържете с нас. Ние ще ви предложим най-оптималното инвеститорско и функционално решение.
4

ПЛАНИРАНЕ И КОНСУЛТИРАНЕ

  • Специфичните нужди на Вашите проекти ще бъдат анализирани от специалистите на ДОЙЧЕ ПАРК и ще бъдат намерени най-подходящите за Вас съоръжения, отговарящи на конкретните нужди на сградата.