МУЛТИПАРКИНГ MULTIPARKING
НАШИТЕ ПРОДУКТИ
МЕХАНИЧНИ ПАРКИНГ СИСТЕМИ

1. V1 ДЖУНИЪР (JUNIOR)
Идеалното решение за гаражи с височина 2.85-2.90 м. Пречупената платформа позволява на максимално малко место да бъдат паркирани 2 автомобила. Препоръчва се на строителни фирми, които имат проблем с парко-местата в сградите, както и на автосалони за демонстрации и съхранение на 2 пъти повече автомобили. Има опция и за по-високи автомобили, но там светлата височина на помещенията трябва да е поне 3,20-3,40 м Предлагат се в два варианта - прахово боядисани и горещо галванизирани. Захранването е 2.2kW-мононазно, както и 3.0 kW трифазно.
Ние сме производители на този тип системи и можем да произведем системи с максимална габаритна широчина от 2300 mm, при стандарттна от 2490 mm.
2. V2 КОМФОРТ (COMFORT)
V2 е създаден така, че да бъде удобно паркирането на автомобили с всякакъв и тегло върху напълно хоризонталната платформа. Недостатък на този тип система и, че задължително трябва да бъде укрепеа или към странична стена, или към задна. Ходът (къде да спре системата) на платформата се регулира лесно. Подходящи за помещения със светла височина от 3400 mm.
3. V3 ТРОЙКА TRIPLE
V3 е идеалното устройство за външно паркиране. Подобна на V2, но дава възможност за паркиране на три нива. Фиксирането на системата към стени или една към друга е задължително. Системата се предлага САМО в трифазен вариант.
4. S1 КЛАСИК (CLASSIC)

ВАРИАНТИ EB – ЗА 2 АВТОМОБИЛА ИЛИ DB ЗА 4 АВТОМОБИЛА


Идеалният паркинг, даващ възможност за паркиране на 2 или 4 автомобила там, където има възможност за плитка шахта, но няма височина. Подходяща е за ниски и среден клас автомобили.
5. S2 ЕКСКЛУЗИВ (EXCLUSIVE)

ВАРИАНТИ EB – ЗА 2 АВТОМОБИЛА ИЛИ DB ЗА 4 АВТОМОБИЛА


Това е паркинг система на 2 нива за 2 или 4 автомобила и е най-безопаната, най-продаваната и използвана система не само в Германия, но и по целия свят. подходящ за офиси, еднофамилни къщи и жилищни кооперации.
Като производители на този тип система, информираме архитектите и клиентите , че е възможно да произведем платформите и за шахти с по-нестандартни размери, след съгласуване.
6. S3 ТРИ НИВА (TRIPPLE LUX)

ВАРИАНТИ EB – ЗА 3 АВТОМОБИЛА ИЛИ DB ЗА 6 АВТОМОБИЛА


Това е паркинг система на 3 нива за 3 или 6 автомобила, подходящa за офиси и жилищни кооперации.
7. МАКС 3 (MAX-3)

ТИП "ПЪЗЕЛ"


Това е паркинг на 3 нива с една подземна и две надземни платформи. Автомобилът, който е на нивото на земята ще се премести наляво или надясно, за да може горния или долния автомобил да отиде на неговото место и да бъде изваден от паркинга.
8. МАКС 2 (MAX-2)

ТИП "ПЪЗЕЛ"


Системата предлага две нива на паркиране с независим достъп. Платформата, която е на изхода ще се придвижи наляво или надясно, за да може да се освободи место за тази, която е отгоре да се придвижи надолу.
9. МАКС 2-1 (MAX 2-1)

ТИП "ПЪЗЕЛ"


МАКС 2-1 добавя още едно ниво към Макс 2 системата, за да станат 3 надземни нива. Идеалната система за висок паркинг там, където независимият достъп до колата е задължителен.

АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ - ПАЛЕТЕН ТИП (PALLET SYSTEMS)

10. LOOP СИСТЕМА (LOOP SYSTEM)
Това е напълно автоматизирана система използваща палети - идеално подхождаща за малък или среден тип проекти. Системата действа, като платформите циркулират в кръг. Това е многоетажна система с един вход-изход.
11. РАФТ СИСТЕМА (SHELF SYSTEM)
Рафт системата е най-традиционната от всички видове автоматизирани паркинг системи, които се изграждат. Колата се паркира върху палет и заедно с него се пренася до свободното парко место.
12. ПАРКИНГ КУЛА (TOWER PARKING)
Кулите са подходящи за да се паркират автомобили там,където местото е много ограничено, то няма лимит за височина.


АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ - БЕЗ ПАЛЕТЕН ТИП (PALLETLESS SYSTEMS)

Без палетните системи са напълно автоматизирани машини, които елиминират традиционния паркинг палет придвижващ автомобила до свободното паркинг место. Автомобилът се приплъзва до свободното место благодарение на фин повдигач-лифт, който едновременно повдига и четирите гуми на автомобила. Автомобилът се придвижва бързо, без шум и сигурно на свободата близка площадка.


13. ТИП С БЕЗПАЛЕТЕН (C-TYPE)
Напълно автоматизирана система-идеална за паркинг на много нива, където вкарването и изкарването на много автомобили за кратко време е от изключително значение. Вертикалния транспортьор ще придвижи колите на подходящия етаж. От там тя ще бъде приплъзната с шатъл до свободното парко место.
14. ТИП Т (T-TYPE)
Напълно автоматизирана система, включваща транспортна кула транспортираща автомобилите вертикално и хоризонтално директно до техните паркинг места. Идеална е за проекти с труден достъп, където основната идея е да бъдат паркирани максимално много коли на минимално место.
15. ВЪРТЯЩА СЕ ПЛАТФОРМА (TURNTABLE)
Идеалния начин да бъде паркирана колата там, където почти няма место за завой. Край на драскотините от острите ръбове на стените. Може да се развърти автомобила на 90, 180 или какъвто и да е градус. Предлагаме и платформи за промяната на направлението на автобуси и камиони . Диаметър 15 m и товароносимост 20 тона, както и въртящи се ресторанти: www.varnatowers.com
16. АВТОМОБИЛЕН ЛИФТ (CAR LIFT)
16 a. Revolving Scissor Lift Heavy duty - RSLHD: Специални ножични лифтове с двойна, подсилена горна платформа, завъртаща автомобила до подходящия ъгъл, за да може да влезе безопасно в гаража.


16B. ХИДРАВЛИЧНИ АВТОМОБИЛНИ ПЛАТФОРМИ (HYDRAULIC CAR LIFT WITH TWO SIDE PISTONS)

16. АВТОМОБИЛЕН ЛИФТ (CAR LIFT)
Хидравличните автомобилни платформи са удобни за монтаж в жилищни кооперации и там, където имаме нужда да спускаме и повдигаме автомобили от и в гаража на сградата. Произвеждаме ги по размер на клиента. Като аксесоар можем да произведем и защитна порта с италианска или немска портална автоматика тип "летящо крило" в цеха ни. Най-безопасни при използване са ножичните платформи.


НОВО (NEW)

17. МОДУЛНИ СТОМАНЕНИ СГЛОБЯЕМИ ПАРКИНГИ С РАМПИ ДО 4 ЕТАЖА MODULE STEEL CAR PARKING WITH RAMP UP TO 4 FLOORS
Фирмата ни от 2015 г. заработи в партньортво с основния дизайнер на този тип бързосглобяеми конструкции от Италия. Системите могат да бъдат вкопани, полувкопани или наземни ,като изграждането им е на принципа на "временно преместваем обект". Няма никакви заварки - всичко е на директни сглобки. Паркингите могат да бъдат изграждани до 4 нива. От противопожарна гледна точка са 100% безопасни. Всеки компонент е преминал гореща галванизация. Конструкцията е самовентилируема – без 3 или повече стени.
18. ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ И НИВОИЗРАВНИТЕЛНИ РАМПИ ВСЯКАКЪВ ТОНАЖ И РАЗМЕР
Наши важни клиенти са Schenker DB представителства в град София и град Варна
19. MAGNUM GLA
През 2020 г. ДОЙЧЕ ПАРК ще пусне на пазара напълно автоматизирана система за паркиране на 2 нива без пропадало и с напълно независим достъп. През Април-Май 2020 системата ще бъде представена официално. Стандартен вариант ще дава възможност да се използва в помещения със светла височина от 3300 mm. Името на системата е Magnum GLA.